Kimiz?

2003 yılında faaliyete geçtiğimiz andan itibaren temel ilkemiz, liderler en çok işi yapanlar değil kaliteli çalışanlar olmuştur.
Zamankaybetmiyoruz
Lojistik zinriciri için bölgemizin önemini anlayıp Litvanya'nın en gelişmiş lojistik servis merkezlerinden birini oluşturduk. Bu merkez aynı zamanda özel vagon ve konteyner parkını yönetmektedir.

Çalışanlarımıza, onların motivasyonuna ve eğitimine ilgimiz, Doğu ve Batı kültürünü anlayışımız, çok dillilik, tecrübemiz ve oluşturduğumuz hizmet yöntemlerimiz mükemmel hizmetimizi garanti eder.

Zaman kaybetmiyoruz. Bize ulaşın - muhtemelen ihtiyacınız olan çözüme sahibiz.
1 000 000 2011 yılından itibaren taşıdığımız yıllık tonaj
100 Sadık müşteri sayısı
50 Faaliyet gösterdiğimiz temel bölgelerde iş ortaklarımızın sayısı
40 Çalıştığımız ülke sayısı
Değerlerimiz

İlericilik. Uzmanlarımız doğrudan mesleki fonksiyonların ötesine geçip jeopolitik ve makro ekonomik bilgilerinin katkılarıyla en doğru çözümleri bulur ve zaman kazandırır.

Hız. Müşterilerimiz için zamanın ne kadar önemli olduğunun farkındayız ve yük taşımacılığının sürastarya haline gelmemesini sağlamak için ortaklarımızla beraber azamî çaba gösteririz.
Müşterilerimizle iletişim. Tecrübe, kalite ve doğru çözümler tabi ki çok önemli fakat müşterilerle iletişim kurmak, ihtiyaçlarını duymak ve anlamak olası hata riskini azaltır ve müşterinin memnuniyetini arttırır. Bu yöntemle birçok sadık müşteri edindik.

Dürüstlük. Müşterilerimize genel durumu açıklamaktan korkmuyoruz, çünkü risk yönetimi elimizde, tüm sorunları fırsat olarak görüyor ve bugün müşterinin güvenini kazanmanın gelecekte onunla tekrar çalışmak anlamına geldiğini biliyoruz.

Hedefler

Makro ekonomik faktörleri anlayarak rekabet avantajımızı geliştirmek ve en iyi lojistik çözümleri sunup onları uygulamaktır.
İdeal durumda bu çözümler önceden bilinecektir. Bunu ancak tecrübe garanti edebildiği için personelimizin gelişimi ve onlara mükemmel çalışma ortamının sağlanması, temel hedeflerimizden biridir.

Çalışmatarzımız

  • Uzmanlık sahibi bir profesyonel, yeni çalışanlardan oluşan bir ekipten fazlasını yapar;
  • Tecrübemiz, diğerlerinin üstlenmekten kaçınabileceği bir tutum gerektiren karmaşık çözümleri stres yapmadan üretmemizi sağlar.
  • Hırslı ve tutkuluyuz, bu yüzden basit  numaralar bize göre değil, daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunarız.
  • Müşteriyi her ne pahasına olursa olsun yanımızda tutmaya çalışmayız. Bunun yerine, müşterilerimizin bizi tercih etmeleri için en iyi sonuçları veririz.
  • Titiz ve dakik çalışıyoruz, oysa bazı beklenmedik durumların farkındayız, dolayısıyla tüm riskleri değerlendirip onların üstesinden nasıl geçeceğimizi biliriz.
  • Müşterilerle ilişki konusunda rakiplerimizden bir adım daha yakın, sunduğumuz lojistik çözümler konusunda ise rakiplerimizden her zaman bir adım öndeyiz.