100 yılıaşan tecrübe

Bu kadarı ve fazlası, elemanlarımızın yıllık mesleki tecrübesinin toplamı. Tercübeli elemanlar, 2003 yılından bu yana sürdürülen stratejik hedeflerimizden bir tanesi. Bu hedefi ortaya koyup gerçekleştirdik. 2003 yılında lojistik maliyeti optimumlaştıran şirket olarak faaliyete başladıktan bir yıl sonra kendi vagonları kiralama hizmetini vermeye başlayıp 2006 yılında ise Doğu Avrupa ve Kuzey-Doğu Avrupa bölgesinde ilk özel vagon parkı sahiplerinden biri olmuştuk.

Dünyanınbeşte biri

Kırkı aşan Avrupa, Orta Doğu ve Asya ülkelerinde her gün faaliyet göstermekteyiz. Yirmi lojistik hizmeti veren ve sürekli en iyi çözümleri sunan tercübeli ve hünerli uzman ekibine sahip olan küresel şirketiyiz.

Uzmanekibi

Ehil ve yüksek profesyonel kültüre sahip olan elemanlar, ticari rekabet gücünün temelidir. Dayanışık ve yaptığı işi çok iyi bilen personel zor elde edilen ve türenen rekabetçi avantajımız ve tabii ki başarımızın asıl sebebidir.

Enüst kalite

Garantimiz: kaliteli servis, mal sahibi olduğumuz çok iyi durumdaki demiryolu vagonları, elverişli fiyat ve lojistik çözümleri, yük güvenliği ve zamanında teslim. Şirketimiz ISO9001 ve teknik kontrol sertifikalarına sahiptir. Bu sertifikalar, vaadettiğimiz garantilerin doğruluğunu ispatlayan kanıt ve en yüksek uluslararası değerlendirmedir.